Известие

Collapse
No announcement yet.

Зимни гуми за ГТВ и джанти?Помощ :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Зимни гуми за ГТВ и джанти?Помощ :)

Наскоро си купих Алфа ГТВ и сега ми трябват зимни гуми и джанти.
    Мисля,че оригиналните 16-ки тип шайба са алуминиеви и ще се прецакат в наште студове,а и е излишно да давам пари за монтаж,демонтаж и баланс на гуми всеки път при смяна на зимни с летни.Реших да си купя и още едни джанти,16-ки най-вероятно отново.Обмислям вариант за магнезиеви лети джанти 16-ки,за да е красива колата и през зимата.Но допускам като вариант и обикновени железни 16-ки.
    За гумите съм пред дилема-нови гуми или запазени стари,решил съм да са четири обаче.
    Засега съм се ориентирал към размер 205/55/16.
    Марка и модел не съм решил за момента.
    Вашите съвети?
    Също има ли някакви оферти за продажба настаро?

Зимата и аз съм с 205/55/16. На мен ми опират леко отзад като минавам засилен през по голяма неравност ,разхода ми се покачи с около литър и возията се промени осезателно (доста по меко взе да тропка по дупките ). Купих си доста (за мен) скъпички гуми и ги сложих на оригиналните 16-ки ,а за лятото си взех други джанти. Сега като се замислям не трябваше да купувам толкова скъпи гуми ,защото според мен и без това зимата се внимава повечко и се кара по бавничко ,а една средно добра гума ще свърши същата работа като скъпата. Всичко опира до това колко километра мислиш да навъртиш зимата и къде.
    Иначе аз съм с Dunlop WinterSport 3D ,страхотни са ,но пак казвам ,че ако можех да се върна назад нямаше да дам толкова пари отново
    Last edited by mochko1; d.m.y г., 18:44.
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

аз пък съм с летните(семи слик) и така ще си остана...
      (ужасен съм извинявам се за офф топика) мен ако питаш само железни то друго не ти трябват в тая виелица лети джанти и ако са лети
      то поне от 17 ки нагоре
      Last edited by Zhivkov; d.m.y г., 19:21.
      Spin City!

Comment

колега аз мога да ти предложа уникални гуми goodyear ,продавам ги защото си продадох гтв то ,моите са 195–55-16,на мен ми бяха абсолутно точни,гумите са много запазени карани са само един месец ако се интересуваш пиши ,за съфоромци ще има отстъпка а дота им е 2008 година успех
        sigpicALFA ROMEO GTV 2.0/159 K.C./1996

Comment

Аз пък но моята след упорито търсене на джанти за зимата попаднах на 5 броя лети джанти от 164 суперка 15-ки и взех гуми 195-65-15, не опира никъде но е малко грозновата
          Lexus Is200
          Honda CBR 600 F4i

Comment

Aз пък съм с железни 15" и тасове, гуми 195/65/15 и съм си много доволен. Колата вози почти като нормален автомобил с тези гуми и джанти.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от MrakoVesT Покажи съобщение
              колега аз мога да ти предложа уникални гуми goodyear ,продавам ги защото си продадох гтв то ,моите са 195–55-16,на мен ми бяха абсолутно точни,гумите са много запазени карани са само един месец ако се интересуваш пиши ,за съфоромци ще има отстъпка а дота им е 2008 година успех
              Кажи цена колега, пък ще видим. Че парите са кът последно време.

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Comment

Купих си 4 бройки 205/55/16 много съм доволен,вдигна се колата с 1см(смятах го),вози по-добре(за нашите пътища-непочистени и разбити),возията е супер така!

Comment

Working...
                X